tirsdag den 24. oktober 2017

Safari og det at være praktisk volontør


Safari og det at være praktisk volontør
I forrige weekend var alle os volontører af sted på safari. Det var en tur der startede fredag morgen, hvor vi tog fra Sumbawanga til Katarvi safaripark. Vi var på safari både fredag aften, og lørdag morgen, hvorefter vi tog til Kipili.
At tage på safari er noget af en oplevelse, at opleve dyrene i deres rette territorium er interessant at opleve.  Vi fik både set elefanter, giraffer, flodheste der ligger i flere lag, krokodiller, bøfler, vortesvin, aber og mange flere. Ikke mindst så fik vi lørdag morgen lov til, at se to hun løver. Det at se en løve er noget af et syn og noget af en oplevelse at få.
Det sted hvor vi spise og overnattede lå tæt på et sted hvor der opholdt mange flodheste. Vi kunne få lov til, at gå næsten helt ned til dem og se dem på nært hold. Der var dog en ulempe ved at have flodhestene så tæt på, og det var at de larmede om natten. Lidt trist, men efter en lang dag på safari var det ikke det store problem med at falde i søvn.
Noget andet man fik lov at se på sådan en safari tur var guds fantastiske natur. Den solnedgang vi så fredag aften og lørdag morgen var ufattelig smuk. Det at se solen og den natur dyrene lever i, viste en del af guds skaberværk. En ufattelig god skaber.


At være praktisk volontør betyder mange forskellige ting i ens hverdag. Som praktisk volontør arbejder jeg meget sammen med pedellen Samuel på Peters House og snedkerdrengene.  
Nogle snedkerdrenge har også hjulpet mig med at lave en rumdeler til volontørhuset, og nogle kasser til børnenes tøj.
I hverdagen er der også mange små problemer som man kan komme til at lave. Den sidste stykke tid har der både været lederens printer, samt gassen de bruger til madlavning, der skulle ses på. Min hverdag er altså aldrig helt bestemt på forhånd, og dagene ligner sjældent hinanden, til tider kan dagene også består af mange timers hårdt arbejde, specielt når der skal høvles træ og meget mere.
De næste to uger skal jeg til Kipili og være sammen med volontørerne i Kipili, og lave noget praktisk arbejde der. Det består bl.a. af at renovere kontor, og male nogle huse. Det bliver spændende at prøve en hverdag i Kipili og prøve nogle nye projekter.
Alt i alt har jeg det rigtig godt.


Oplægget er skrevet d. 12 oktober, men pga. dårligt net først lagt op d.24 oktober.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar